keskiviikko 2. tammikuuta 2008


Virallisen ajopuvun alle en laittanut kuin pakolliset ihokkaat. Takalaukkuun pakkasin muutaman mehupurkin, ja kaksi jogurttia. En aikonut suostua maksamaan huoltamoiden kiskurihintoja suuhunpantavasta.
Kokeilin myös Instrusta silmälasien kylkiäisinä tulleita aurinkolaseja. En hennonut ottaa pois koko reissulla.
Nollasin Ksatasen toisen tripin, eilen olin vaihtanut öljyt ja putsarin, joten kaikki oli valmiina kunnon ajosuoritteeseen.
Liikennettä oli tavallinen määrä, ehkä tavallista laimeampaa? Ilma ei ollutkaan helteinen! Mereltä tuleva tuuli viilensi olon mukavaksi.
Pattijoelta käänyin vanhalle rantatielle, monen monet kerrat keikkareissuja teimme tämän tien kautta, olihan se suuri hetki, kun uusi tie aukeni Raahen ja Oulun välille.
Nyt nautimme molemmat ajelusta. Kauniissa maisemassa mutkitteleva hyväpintainen tie on aina elämys. Kun se on reunustettu vasta tähkään tulleilla ohravainioilla, loistavan keltaisilla rypsipelloilla, ja piristeeksi pieniä kyliä joiden läpi tie menee ei parempaa ajo-alustaa voi toivoa. Siikajoen seuduilla join ensimmäisen tripin. Otin kuvia. Lähettelin viestejä, kuulin, että Grammo saa huomenna Konnansa. Jahas.. Jahas….

Ei kommentteja: