lauantai 5. heinäkuuta 2014

Ducatille virtaa.

 Hyvin pidetty st nelonen.
 Anssun Ducati odottaa akkua malttamattomana.
 Vähän mittaristo syynäystä. Ducati.
 F Kasi.
 Vanhaherra Satanen.
Ei F Kasi niin vieraskorea ole, että antaisi Ducatien rellestää kuvakentällä!

Sain mukavan tehtävän viedä uusi akku Anssun Ducatiin. Vielä mukavammaksi homman teki, että uusi akku mahdollistaa Anssun mukaan lähdön Hämeenlinnaan maanantaina, kun Satanen käy lopputarkastuksessa. Mikä sen juhulallisempaa, kuin kurvailla kaksi ja kolminumeroisia teitä Etelä-Suomeen. Motarit eivät kuulu reittivalikoimaan.
Tähän päivään. Kymmenen aikoihin Kokkolaa kohti, vajaa kaksikymmentä lämpöä. Nopeasti hurahti matka,  MC-Lifestylen pihalle parkkeerasin. Ei ollut vaikea arvata, mitä pyörää täällä arvostetaan, omistajan St nelonen oli parkittu melkein oven eteen. Oikea akku löytyi Anssun pyörän rekisterinumeron perusteella, oi näitä aikoja. Itselleni hankin uuden kaulurin, ei tarvitse aina kypärähuppuun päätä sulloa. Pienen tarinatuokion, (emme puhuneet hevosista, eikä edes koirista) jälkeen tielle, suuntana Toholampi. En vielä tiennyt Sykäräisten katastrofista. Se tie, missä kolari tapahtui, on tuttu, tässäkin blogissa hehkutettu pohjapuolen maisematie. Taitaa seuraavalla kerralla kun sitä ajelen olla mietteet pitkiä....
Mutta nyt vein akun Anssun autotalliin, otin muutamat kuvat virtaa odottavasta Ducatista. Jos F Kasi on hurjan näköinen, ei tuokaan siitä paljoa jälkeen jää, jos lainkaan.  Vastatuuleen rannikolle matkustin leppoisaa vauhtia, nyt huomasi, kuinka tuuli keventää painetta käsille, tuullessaan suoraan vastaan. Väliviirteen kautta kasille, postilaatikon (tyhjä) kautta kotiin.
Maanantai aamuna starttaan Satasen Toholampia kohti, josta jatkamme Hämeenlinnaan vieviä polkuja pitkin. Yeah!!

Ei kommentteja: