sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Olipas yllätysten viikko!

 Kuvassa Riku, jonka huolenpidosta  f800r oli huoleton hankkia.
 Tällaista mies harrastelee vapaa-aikana.
Valmetin koppi antaa varmaan Rikulle anteeksi Fergun selkään joutumisen, aina se romulaanin voittaa.

Satanen olisi vaatinut vielä muutakin tuunaamista ja kunnostamista tullakseen terävään ajokuntoon.
Rehellisesti on myös myönnettävä, että lähes kolmestaa kiloa rautaa alkaa tuntua  tässä iässä vähän painavalta. Punttisalilla tosin tuo ongelma olisi hallintaan saatu, jos olisi? Kuitenkin mikään ei ole ikuista, vaikka joskus siltä tuntuu. Nyt oli aika laittaa Satanen hyvin ansaittuun vanhuuden lepoon. Jos jotakin se kiinnostaisi, en toki vastaan panisi. Mutta onhan se jo oikeutettu hieman oikomaan väsyneitä jäseniään, saapi katsella sivusta, kun nuorempi varsa kirmaa teitä pitkin.
Nuorempi on siis Bmw F 800 r.  Naku kaksipyttyinen, saman verran horseja ja vääntöä kuin Satasessa, mutta sata kiloa kevyempi. Sekä matalampi jonkin verran.  Äänetkin muistuttavat Laverdan paukuttelua, yhtäaikaiset iskut männillä antavat oman jytänsä.
Abs jarrut sekä mausteita melkein joka lähtöön, on tässä uudessa tulokkaassa. Kilometrejä se on ehtinyt taivaltaa 13.000 joten alkaa olla melkein sisään ajettu.
Taitaa kotiutua lopullisesti maanantaina huhtikuun 7 päivä.
Nykyinen omistaja Riku on pitänyt pyörää kuin kukkaa kämmenellä, kertoi, ettei ole raaskinut koskaan jättää sitä ulos yöpymään. Taitaa olot karuuntua..... Hmm miksi tuota nyt alkaisi nimittää... miettimistauko..Olkoon toistaiseksi F800 R.



Ei kommentteja: