maanantai 30. elokuuta 2010

Anssun kanssa Kemoralla

Sami Penna savuttelee saavutetun SM-n kunniaksi. Pyörä kas kummaa BMW. Joo, olisi kelvannut myös Suzuki, tai MZ, tai Lawerda, tai Ducati. Mitäs tästä puuttuu, no ainakin ne kolme....
Ei jouda sivuille vilkuilemaan.
Keulat keveinä.
Kilvanajoa.
Hupsista.
Jätehuolto toimii.
Myös jatkokuljetus.
Kyllä se paranee.

Anssu tarjosi juhlan kunniaksi Kemora reissun, SM-huipentumaan. Lohtajalla ei merkkejä kosteasta ilmasta, lämpöä toistakymmentä astetta. Näillä eväillä suunnistimme Kemoraa kohti. Repussa oli vielä lisäevästä. Kokkolassa tankkaus, hiljalleen Veteliä kohti. Kemoralla olikin jo kosteampaa. Pyörät parkkiin, kävelimme pääkatsomoon, jossa Matti ja kaverit odottivat. Kamerat esille, kuvia sateisesta kisasta alkoi tallentua biteille.
Kahvit joimme pienellä tauolla, kotoa tuotu eväs maistui. Taas oli nähtävää, kostea rata teki tepposet monelle kuskille, onneksi ei pahempaa sattunut.
Nordic-cpin voiton vei Sami Penna Bemarilla.
Takaisin ajelimme Ullavan kautta, jo muutamalla kerralla ollut fiilinki jatkuu näköjään tänä syksynä aina vain parantuen. Oli mukava kallistella Kälviää, ja Lohtajaa kohti. Kotona olimme viiden maissa. Mahtava reissu. Kiitos taas reissukaveri Anssulle ja Mateille Kemoralla.

Ei kommentteja: