maanantai 7. syyskuuta 2015

Huolto ja postinhaku reissu. 7.9.2015

Tästä lukemasta 30 km pois, saadan tarkka huollon kilometrimäärä.

 Zetori katseli tarkkaan tuliko huoto kunnolla tehtyä.
 Nuffi oli kääntänyt selkänsä.
Volvon penkalla ajo päätyi selälleen.

Viimeviikkoina kun olen ajellut, on katse aina silloin tällöin viivähtänyt F Kasin kilometrimäärässä. Kaksikymmentä viisituhatta kilometriä ohitettu, eikä siihen kuuluvaa venttiilien säätöä tehty! Aina kun tämän huomasin, kuuli korva  nakutusta, jopa nokkaketjun kalkatusta! Paha tauti.
Ei auttanut, kuin varata aika huoltoon Kokkolan Mp shoppiin.
Siellähän homma pelasi odottettua  paremmin, pyörä oli valmis jo viime viikolla, mutta hain sen vasta maanantai aamuna. Vähän ääni vapisten kysyin, oliko venttiilit jo hakkaamassa mäntien päihin tai päinvastoin tai jotakin yhtä kamalaa?  Helpotus oli suuri kun huoltomies sanoi pyörän olevan kuin luovutushuoltoon tulossa. Mitään ei tarvinnut säätää, tulpat ja ilmanputsari vaihtoon. Nyt on pyörä valmiina loppusyksyn ajeluihin, sekä ensikesän todella pitkiin taipaleisiin. Riippuu tietenkin siitä, paljonko Satanen, kun startti saadaan kuntoon, näitä kilometrejä omii.
Johonkin ne kilkatuksetkin jäi kun ajelin kotiin.  En malttanut kauaa kotona olla, kun "piti" postia lähteä hakemaan. Karhin mutkat kallistelin jo toisen kerran tänään, en tiedä oliko uusilla tulpilla ja ilmanpuhdistimella vaikutusta, kyyti oli todella makeaa. Kälviän tienhaaraan ulottui postinhaku, otin muutamat kuvat selälleen keikahtaneesta Volvosta. Rattiin nukkuminen? Takaisin ajelin  juhlavissa tunnelmissa, Karhin mutkat kolmannen  kerran!  Aivan entisten aikojen parhaita fiilinkejä oli tänä päivänä!

Ei kommentteja: