tiistai 26. toukokuuta 2020

Nahkapuku! 26.5.2020



En pidä selfieistä, kun itse on kohteena. Mutta eihän kukaan usko jos ei näe, mikä oli päällä.
Ohtakariin ajelin katsomaan asuntoauto tungosta?
F Kasi poseeraa totutusta poikkeavassa paikassa.
Lämpö laski mantereen lämmöstä noin kolme astetta, ei kuitenkaan kylmän puolelle...

Lämmin päivä näytti jatkuvan lämpimänä iltana. Miten pieni ajolenkki. Juolahtipa mieleen vielä nahkapuku! Nyt kokeilen. Hellästi   nostin sen orrelta riippumasta, alle jätin pitkät housut ja ajopuvun sisätakin. Nahakasaappaat sopivat tunnelmaan, sekä uudet hanskat. Avokypärää, (Centauri) en hakenut kuitenkaan navetan orrelta.
Heti ensimmäiset kymmenet metrit kertoivat millainen fiilikiajo on alkamassa. Nahkapuvun taika oli tallella. Ajelin Karhin mutkat, kasitietä takaisin, koukkaus Isolle nevalle Sirkkaa ja Eskoa puhuttelemaan. Jatkoin matkaa ilman suunnitelmia,  Ohtakariin kääntyi F Kasin keula. Tunnelma tuntui melkein hartaalta, vaikka lämpötila laski muutaman asteen, ei ollut kylmä! En muistanutkaan, että nahkapuku on niin ajaja ystävällinen lämmön suhteen. Ohtakarissa oli hiljaista, en viihtynyt kuin muutaman kuvan oton ajan. Tulihan pyöriäkin vastaan. Uudelleen ajelin Karhin mutkat, rannan kautta koukkasin soratietä. Kasilla hieman käänsin kapulaa, tunnelma oli täydellinen.
Tällaisella ilmalla nahkapuku ja F Kasi ovat voittamaton pari.  Mutta kalvopuku ja F Kasi ovat vuorostaan kova pari tuulessa ja sateessa.

Ei kommentteja: