maanantai 26. lokakuuta 2015

Tämävuosi nipussa. 26.10.2015

 Vuoden 2015 pohjoisimpia kohtia, Pykeijan ravustuskylä Norjassa. Tie kaartui vielä tästäkin pohjoisemmaksi, kunnes Siktakurrassa suuntasi etelää kohti.
 Itäisin paikka Neidenin koskella Norjassa.
 Eteläisin paikka Joutsa.
Vähän lännemmässäkin kuin Lohtaja.Pietarsaaresta  etelään. Voi olla että Nyykaapissa kävimme Oton kanssa  lännempänä. Tämä kuva toissavuodelta.

Näin se on nähtävä, että   rikkonainen ajokausi on  lopussa, pyörät vakituisesti navetan suojassa. Ei paha, viime vuonna laittelin jo kuukautta ennen talviteloille. Pientä on ollut pyöritys. Vajaa kuukauden Usan reissu rikkoi aika lailla ajorytmiä, ilmatkaan eivät aivan suosiollisa olleet alkukesästä. F Kasi enimmäkeen liikenteessä, Satasen Delvacilla parannut starttivika piti sen rokuulissa syksyyn asti. Mutta nyt molemmat odottavat malttamattomina muutaman kuukauden kuluttua alkavaa uutta ajokautta. Kilometrejä F Kasi nieli 6004 km. Satanen 969 km. Näin ajateltuna ajamattomat kilometrit ovat vasta edessäpäin. Toki ajetutkin antavat mukavia muistoja. Kaksi pientä reissua teimme, Norjaan kesäkuussa ja Keski-Suomeen elokuussa. Tuunaamista en tiedä kummassakaan pyörässä olevan, jos ei sitten pleksejä ala taasen kokeilemaan?. Toivottavasti meri jäätyy ensi talvena, tietää paljon lämpimämpää kevättä kun jos sulana koko talven.

Ei kommentteja: