tiistai 4. joulukuuta 2007

Meetinki

04.12.2007
Tänä iltana oli ensimmäinen ajokausien välinen meetinki. No, Anssulla talviajokauden ensimmäinen.
Mukava ilta, katseltiin vähän videoita, pojat suunnitteli hankintoja, hieman sipaistiin jo tulevan ajokauden reittejäkin. Otolle lähetimme telepaattisia terveisiä, Turkku.
Aistittavissa jo odotuksen ilmapiiriä.

2 kommenttia:

R100RS kirjoitti...

Juu, kiva oli sumplia vähän tulevaa ja hieman mennyttäkin. arvatkaas vaan kouraisiko hieman rinnasta, kun katsotiin bemun kiihdytys pätkä... Sitä vois varmaan toistella ripiitillä vaik kuin pitkään. Nyt vaan tuumiin, että milloin seuraava kokoontuminen. Pidetäänkö ennen joulua, vai joulun aikoihin. Nii ja kiitos tarjoilusta, oli hyvää ja riittävästi. Kotia ajellessa tuumailin, että eipä tämä talviajo (ainakaan vielä) paljoa eroa kesä-ajosta. Tietenkin kesällä tohtii ajaa rohkeammin, mutta piikit antaa aikomoista luottoa, tietenkin tietyllä varauksella.
Niin ja
Ehdottaisin eteläsuomen kiertoa ensi vuoden yhdeksi reisuksi

Gretsch kirjoitti...

Joulun aikoihin on hyvin joutilasta aikaa. Täällä yksi ilmoittautuu etelän kierrokselle. Yökunnissa tuollaisella reissulla saa olla, mutta sehän on vain plussaa. No, jos oikein häijyksi heittäydytään, niin tuhat mailia vuorokaudessa? Mutta silloin pienet tiet on jätettävä seuraavaan kertaa, ja maisemien yksityiskohtainen tarkastelu.