maanantai 18. heinäkuuta 2016

Tuttu lenkki tutuissa maisemissa. 18.7.2016

Pitkälle meni tänä vuonna ensimmäinen Gertrusbron visiitti.
Tästä kohti on joskus kevät ajossa otetussa kuvassa jäätä.
Tutun puun hymystä kuvia monelta vuodelta.
Vehmautta riittää tälläkin parkkipaikalla.
F Kasi malttamattomana kokeilemaan Pennäisten mutkia.

Lämmintä alkaa painaa kaakosta Suomeen. Samalla viikonlopun kesteus on muisto vain. Lämmön vastapainona ilma hieman kovahkoa. Mutta aivan loistava ajokeli. Tielle F Kasilla, aikomus Satasella, oli vai onneton saanut etukuminsa vajaaksi.
Karhin mutkien kautta Marinkaisiin, josta Kokkolaan ohi eteläpuolelta. Ennen Kruunupyytä Öijan risteyksestä oikealle, suuntana Öija! Aurinko klimasi hieman puiden välistä kun kallistelin loivia mutkia rauhallista matka vauhtia. Gertrusbrossa pysähdys. Ei ole tänä kesänä vielä tuota tullut tehtyä. Aivan samanlainen kuin jo monta edellistä vuotta, on tämä pysäkki ollut.
Jatkoin kolmen! liikenneympyrän läpi tutulle parkkipaikalle, muutamat kuvat ja kokeilemaan millaiseksi Pännäisten mutkatien pinta on kehittynyt. Salaisena toiveena, että olisi tehty Väliviirretien Kannuksen pään temppu, uusi pinnote. Ei ollut, entinenkin huonompi vuosi vuodelta. Nyt piti mutikitella koska mutkan keskelläkin joutui väistämään monessa kohtaa routavauriota. Kasitielle kuitenkin selvittiin. Kotiin päin suuntasi F Kasi matkan. Jälleen piti ihmetellä pyörän monipuolisuutta, kun vaaditaan tulisuutta sitä löytyy, mutta hetkessä muuttuu mukavaksi matkan taittajaksi. Erinomainen valinta! Kotona olin mukavan, puolitoistasataa kilometriä pitkän lenkin jälkeen puoli yhdeksän aikana.

Ei kommentteja: