sunnuntai 17. elokuuta 2008

Tuttuja teitä

Teerijärvi, vähän kaikesta sivussa oleva kylä. Rauhallinen, unelias tunnelma, järvelläkään ei aallot pauhaa. Onhan Teerijärvellä, Kalles Motors!
Perjantai iltana päätimme Ksatasen kanssa käydä pienellä ajelulla. Mitään suurta seikkailua, tai eksoottista teemaa ei tähän ajeluun sisältynyt.
Kokkolaan päin kävi matka, biskobin mutkien kautta Jyväskylän tielle, edelleen Teerijärven risteykseen, josta loivaa mutkatietä kylälle. Ilta-auringon kultaamasta järvestä muutamat kuvat.
Lämpöä sopivat parikymmentä astetta, törskypilviä taivaalla. Päätin käydä Kallen paikalla. Mutta ajo oli niin mukavan tuntuista, etten malttanut, vaan suunnistin Småböndersin mutkiin. Tien pinta oli hyvässä kunnossa, lietevaunujen rattaat vain joissakin kohdin levittäneet likaa raitelille. Räyrigistä käännyimme Halsuaa kohti. Kolmeatoista sitten Kokkolan suuntaan. Kaustisilla tankkaus. Hiljalleen valuimme rannikolle päin, muutama autokin piti ohittaa. Kasitiellä oli kohtuullisesti liikennettä, ei kuitenkaan ruuhkiin asti.
Tämähän oli mukava lenkki, ja mittariinkin kertyi vähän yli kaksisataa kilometriä.

Ei kommentteja: