maanantai 31. maaliskuuta 2008

Tarkka ajoitus

Otettiin käyttöön 31.03 klo 17.15
Jäiden lähtö näyttää olevan kuukautta aikaisemmassa kuin viime vuonna?

Talvisissa maisemissa tuli ajokauden avaus täyteen. Ksatanenhan on matkaa tehneen näköinen.


yhteensä ensimmäisellä ajelulla tuli kilometrejä 196.



"Ajokauden alku on Maanantaina 31032008. Ajokauden alkuun 7 p."
Lainaus aamukampasta.
Eihän tuo soratie mitenkään houkuttelevalta näyttänyt, kun käänsin Ksatasen tien päälle. Mutta yllättävän hyvin selvisimme kasitielle. Entisellä Kesoililla, St-ykkösellä, Helmivattajalla yritin tankata pyörän. Kovasti automaatti väitti, että annan väärää tunnuslukua. Ja viimein julkes asettaa kortin tilapäiseen käyttökieltoon. Meinasin potkasta peltilaatikkoa.
Onneksi tankissa oli syksyltä jäänyttä bensiiniä tarpeeksi Ohtakarin retkeä varten. Jäitä oli vielä meressä, mutta kiintojäätä ei taida olla näillä korkeuksilla lainkaan. Ohtakarista ajelin Peitsolle tankille. Sorron suoralla fiilinki nousi kattoon, kun vastaan suhahti oranssivärinen Gaferaaseri, kuskilla käsi komeasti pystyssä!
Tankkauksen jälkeen päätin kiertää "klassisen" Kälviä - Kannus - Lohtaja, mutta vilkku peukalo tökkäsi sen oikealla räpyttämään, suuntana Kokkola. Kokkolasta ajelin Kaustisille, Ali-Haapalan kaupan jälkeen alkoi talvi! Lunta oli lähes puolimetriä metsässä. Paria kilometriä ennen Toholampea tuli virallinen ajokauden avaus täyteen. Kuvassa pieni varmistus ettei vain jää alle. Ksatasen mittari ei pahemmin liiottele. Toholampilta päästelin Kanuksen kautta kotiin. Lämpötila pysytteli sitkeästi kymmenen plusasteen seutuvilla. Kannatti tätä odottaa!!

2 kommenttia:

R100RS kirjoitti...

Onnittelut ajokauden aloittaneille. Tohtorissa vielä piikit alla, täytyis pikaisesti saada rupulit tilalle.

Grammo kirjoitti...

Tulin eilen töistä Petsontietä ja kasitielle tullessani näin sen tutun oranssin Caferaaserin. Fiilinki nousi siitäkin.
Tänään olisi ollutkin hieno ajopäivä. Oliko pyörät liikkeellä? Itse en töiltäni ja opiskeluiltani päässyt. Kävin kuitenkin kesää ajatellen 3,5h kunnonkohotuslenkillä kävellen Sivukarin tienoilla. Se oli myös veruketoimintaa opiskelulle.
Kyllä K100:nen näyttää kovasti tykkäävän ko on päässy liikkeelle!