perjantai 1. marraskuuta 2019

Näin se menee. 1.11.2019

AJATUS 
En tiedä mistä se tuli, tuli vain!  Nyt pitää saada pleksi F Kasiin. Vähän tukevanpi kun entinen. Euro Motors Center tuli apuun, Saksasta se tulee.
Toki tässä vähän itsekin ihmettelen, miksi?  Ehkä juuri siksi, kun haluaa säilyttää tietynlaisen valinnan vapauden moottoripyöräilyssä, ehkä se valinnan vapaus on yksi suurimmista tekijöistä ajamisen syvimmässä olemuksessa. Saa valita milloin lähtee, saa valita reitin, matkan pituuden, milloin tulee takaisin, miten ajaa tai ajaako lainkaan.
Uskoisin, tämän valinnanvapauden olevan yksi syy gustomointiin, voi käyttää luovuutta taitojensa mukaan. Harvat, jotka ovat ajaneet yli kymmenen vuotta moottoripyörällä tyytyvät tehtaan jäljiltä olevaan kulkuneuvoon. Siihen on pitänyt jotakin laittaa, hyvää tai huonoa, syteen tai saveen.
Nyt valinnan vapaus nostaa pleksin F Kasin keulaan. Kuitenkin muistettakoon, valinnan vapaus säilyy myös pleksin pois nostamiseen!




TOTEUTUS

Saisi olla postilakkoja useamminkin, ei mennyt kun pölähys, niin pleksi oli Saksasta Pörkkiön pöydällä. Viisi kiinnitysosaa, ehkä meikäläisenkin järjen rippeillä tuo kiinnittyy asiallisesti F Kasin tyyryystankoon.

Ei kommentteja: