tiistai 10. syyskuuta 2019

Syyskuun toinen pieni ajelu. 9.9.2019

 Tästä lähti F Kasi...
 Tähän tuli. Hieman avustin.
Matkalla pyörähti pieni virstanpylväs lukema mittariin.

Lämmintä jatkuu, F Kasi tielle, olin tarkistanut, mistä johtui viime reissun lipsuminen, renkaissa pintaa vielä kohtuullisesti, toki hieman ovat kovettuneet käytön puutteessa, mutta ei selitys.
Aloin miettiä Seljesen tiellä tapahtunutta  lipsahdusta, arvelu etupään luistamisesta, ehkä Rossi hallitsee sellaiset, en minä. Se ei siis ollut etupää?  Tarkistin ilmanpaineet edessä 2.5 kg, takana 1.9 kg no niin, F Kasi on aika tarkka paineista, vielä siitä, että ovat etu ja taka balanssissa. Arvelu takapään lipsumisesta osui oikeaan. Tyyräsin kilon lisää painetta. Olin parikertaa havainnut, ettei eturenkaan uusiminen tee niin dramaattista muutosta kuin takarenkaan, tämä vain henkilökohtainen havainto!
Havainto oli myös, että saatoin ajella paikkausten yli kallistella mutkiin aivan rauhallisilla mielin, ei koko ajan jännitystä, odottamista mihin se nyt lipsahtaa. Sepä siitä.
Kannukseen vain suunnistin, kävin kaupassa, Kajaanitien kautta kotiin. Kannuksen rajalla oli tiessä jäljet siinä kohtaa, missä moottoripyöräilija oli tavannut kohtalonsa ajettuaan rekan perään.  Oli vieläkin karua katseltavaa valtavan  ´verilammikon jäänteet.
Kuitenkin näitä tapahtuu, voi tapahtua itsellekin, ei kannata jäädä murehtimaan.
Toki se hiljaiseksi vetää hiljaisen kypärän sisällä. Peitson kautta kasille, Karhin mutkissa kokeilin kumien pitävyyttä hyvin pitivät, tämä syksy ajetaan näillä läskeillä 
Tämäkin ajelu kasasi odotuksia ensikesälle, hyviä odotuksia!

Ei kommentteja: