tiistai 19. joulukuuta 2017

Joulusiivoja! 19.12.2017

Onhan sitä vähän tullut osallistuttua, ainakin näennäistouhulla joulusiivoihin. Ei hirviä lähtiä ruuvailemaan, kun toinen hikimärkänä touhuaa. Tästä tämä tauko johtuu.
Jos päivittää säätä, niin eipäs siinä paljoa valittamista ole. Pientä pakkasta, noin kaksi astetta, lunta noin viisi senttiä, ilma harvinaisen tyyni ja leppoinen. Pilvet toki raskaina taivaalla, uhkaavat ehkä lumisateella, tai sitten ei. Toivottavasti ei! Kaamos lähestyy loppuaan, enää kaksi päivää, kun alkaa päivä pidetä. Tuleeko tässä kiire saada kaikki kolme pyörää timmissä tien päällä. Bemarit eivät saa tänä talvena edes valohoitoa, mutta käyntiin kuitenkin aina silloin tällöin. MZ on tapetilla, mukava projekti poikii yllätyksiä, niin myönteisiä, kuin hmmm... projektien on juuri tehtävä noin!
 Koirahäkki myös koristeltu.
 Coko poistuu kuvasta, MZ,tin joulukoriste tietenki harppilippu.
 Coko haki pudonneen hanskan, saapui takaisin kuvaan. Eri poika!
Ducati yllätti selviämällä enemmiltä paleltumisilta lumihangesta, kuulemma oman moottorinsa voimin! 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kans meinattihin panna pyörät käyntihin vuojenvaihteessa.Eihän se päivä alusa palijo pitene mutta kun sen tietää niin se pitenee.Meidän poikaporukka lietsoo vatsupissa joka ilta jouluhysteriaa.Nyt oli joku jo paperoinut hyllyt eellisen vuoden joulupapereilla.Toskala putsaa listojen välit hammasharjalla.En tiä jos vaihtas ryhmää.


Juha U