sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Tuuleen ajettu

Ksatanen odottaa malttamattomana matkan jatkumista. Oikeastaan ilta-ajelu alkoi vasta täällä. Päivän ajon peruunnuttua, päätin pyörähtää tankilla, ja Ohtakarissa. Mutta mahtava ajoilma, ja erikoisen kova tuuli vetivät tienpäälle.
Vielä kuitenkin piti vilkuilla käyvää merta, ja näppiä muutamat kuvat.
Vanhaa tietä Marinkaisiin, jossa pieni kuvaus stoppi nuorisoseuran talon kohdalla. Seitsemän sillan tielle suuntautui kovassa sivutuulessa matka. Ilma oli pehmeää ja lämmintä.

Olisi mukava laskea, montako tällaista kuvaa olen ottanut Gertrusbron pysäkiltä. Kuvia on tullut ainakin kuuden vuoden ajalta. Nyt näkyi jopa pientä aallon virettä veden pinnalla. Tästä jatkoimme Pännäisten mutkatielle. Pännäisistä Forsbyn kautta Purmoon. Aurinkokin näyttäytyi tällä välillä. Purmon ja Ähtävän tie on yksitoikkoista, mutta moottoripyörällä mikään tie ei liian yksitoikkoista. Ähtävältä Edsevöhön, kasitiellä oli paljon ohitettavia, tekikö tuuli koppa-autot epävakaiksi kun ajelivat aika hiljaa? Kokkola ei yllättänyt taaskaan. Huonekaluliikkeen liput olivat vaakasuorassa menosuuntaan päin. Marinkaisissa oli jo niin pimeää, että pitkät valot tarpeen. Ilma oli lämmintä, melkein tuntui, ettei koko kesänä ole paljon lämpimämpiä ilta-ajeluita ollut. Kannatti!
Lämpötila Gertrusbron pysäkillä. n. klo 18.00
Tässä Ohtakarissa vajaa tuntia ennen otettu kuva.

Ei kommentteja: