keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Tämä vuodenaika tarvitaan sittenkin

Wanha herra MZ ETZ ihailun kohteena. Ilmiselvää teollisuusvakoilun makua? Ilmatiivis ketjun kotelointi aiheuttaa hämminkiä... Eikai peräti pientä kateuttaa kettinkirasvareiden keskuudessa?


Ksatanen on filtin alla elosuojassa. Tänään otin loimen koneen päältä, käänsin virrat päälle, ilmaläppä kiinni, tuttu vinkasu säesti moottorin käyntiin lähtöä. Annoin siinä hörskytellä kymmenisen minuuttia.
Kyllä sormet syyhys lähteä ajamaan, mutta olin kovana. Tuo jäätikköinen tie ei oikein ollut sopiva alusta tähän vuoden aikaan.
Mutta nyhän lasketaan jo aamuja.
Suunnitelmissa uusia reittejä, joita nidotaan entisten sekaan. Toki pyörän huoltoa pitää aloitella, ja onhan Mitsi projetkti alkutekijöissä.
Nostopöytä odottaa vielä Työkalu Ässässä.
Niin tuohon otsikkoon. Kuukauden päästä alkavat päivät pidetä, siitä se hujahtaa uuteen ajokauteen hyvin nopeasti.
Mutta ei kannata tuhlata näitäkään päiviä vain odottamalla niiden nopeaa kulumista, otetaan kaikki irti suunnittelusta ja odotuksesta.
Pienenä testinä, lukeeko näitä juttuja kukaan? Pyytäisin vahvistusta tuonne kommetti osastoon, siitä tiistaiseen kokoontumiseen osallistumisesta.
Lueskelen parasta aikaa Harrikan historiaa. Jos joku harrikka fani näille sivuille osuisi, en jatkaisi lukemista tästä eteen päin.
On monesti ihmetelty, miten Uralin tekniikkaan, valmistusmateriaaliin, rakentamistoleransseihin verrattava länsituote on saanut tuollaisen tarunhohtoisen maineen.
Vastaus: Mainoksen voima on rajaton. Manipuoloinnin voima ylittää moninkertaisesti ajatuksen laadusta, varmuudesta, toimivuudesta.
Jopa valtiomahtiin vaikuttava manipulointi pakkomyi harrikoita Amerikassa -10 -20 - 30 - 40 luvulla. En usko, että tuo manipulointi olisi loppunut kylmän sodan aikana?
Toki on myönnettävä, että moottoripyöräily on tunne asia. Mutta puheen ylivertaisuudesta harrikan osalta voi heittää toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Legenda se on, huolimatta siitä, miten tuo arvonimi on saavutettu. Huh.. huh....

4 kommenttia:

R100RS kirjoitti...

Sunnuntain saldo, sisukumi vaihdettu, kahvalämppärit asennettu (pika-asennus)

Ei muutako baanalle.. huomenna

Gretsch kirjoitti...

Oho! Kahavarit ovat hyvä varuste kesälläkin, sateella.
En pääse silloin keskiviikkona, on kennupiirin kokous.

R100RS kirjoitti...

Eikös joku noita harrikoita pitännyt öljylähteinä, kun niin kovasti valuttelee öljyään alle. Kaikil on nyt tiedos tuo tiistain kokoontuminen. Juttuja käyn lukemas about 3 kertaa viikossa, joskus useemmin ja joskus harvemmin. Tulin muuten tänään töihin pärällä, oli vaan jo liian kuuma ilma ajella. tiet sulaa. Niin oton edustaja noudettu ja hyvässä talessa. Matille siellä näyttää olevan juurikin oikea härpäke, jotta saisi "krossi"tankon kii. Jarmolla pitäis olla tieto ja meillä kahella, niin eikös siinä sit oo kaikki. Jos joku muukin haluaa mukaan tulla, niin saa ainakin minun puolesta tulla.

t. Ak.

R100RS kirjoitti...

Niin ja Oton kanssa oli jo puheta, että ensi kesän ikuisuusprojekteihin lisätään yön yli reissu, majoitus teltoissa? Nyt vaan kalenterit synkkiin ja matkaa suunnitteleen.