sunnuntai 11. marraskuuta 2007

Kun Herr BMW tä puistatti.

Tänä iltapäivänä tökkäsimme Ksatasen ja Tohtorin käyntiin vierekkäin. Ksatanen suhisi ja sihisi sivistyneesti, kurkkiessaan varovasti pressun alta, kun tohtori ampui vieressä täyslaidallisia.
Tämän olisi Ksatanen ehkä vielä kestänyt. Mutta nähdessään miten Tohtori syöksyi pakoputki lieskaa lyöden fälttikiivuille, Ksatanen murtui. Ihmettelin ensin, mitä nyt? Kun Hänen äänensä muuttui paheksuntaa huokuvaksi. Ja kun Tohtori kuraisena, intoa puhkuen, nastat rapisten palasi Ksatasen viereen oli BMW lyöty pyörä.
Ei siksi, ettei päässyt ajoon? Ei, vaan siksi, että hänen kunnioittamansa Tohtori, Lääkäri, rypi tuolla mutaisella pellolla, yltä päältä ravassa. Vähemmästäkin luottamus hoitohenkilökuntaan olisi rapissut Ksatasen mielessä. Tehyn lakon se vielä jotenkin ymmärsi, mutta että Tohtori kurapellolla, lukenut mies!

1 kommentti:

R100RS kirjoitti...

Oho.
Herkkäpä tuo bemu näytää olevan... Tais vaan kattoo allensa ja tuumailla, että eipä näillä nahkoilla tuonne pellolle asiaa ole.. Täytyyhän ton tohtorin välillä käydä tutkimassa mailmaa, josko sieltä löytyis vaikka uusia tauteja parannettavaksi.
On muuten mahottoman hauskaa ajella noita kiivuja.. Traktorilla ku kävis radan vetämässä, niin avot... Ei tarttis ajaa 100 kilsaa, että pääsis nauttiin.. 5 minsaa pellolla ja kyl naurattaa.