lauantai 4. toukokuuta 2019

No jopas jotakin ja uusi Nokia ysi! 4.5.2019

Tämä kuva  otettu Nokia ysillä, ensimmäisiä sen luurin kuvia. Onneksi puhuvat yhteen kuutosen kanssa, ei tule installointi ongelmia. Kamera tuntuu laadukkaalta.
Otsikkoon, "jopas nyt jotakin" lunta tietenkin. Sitä tuli lyhyen ajan kuluessa eilen illalla aika mukavasti. Hain ysin Himangalta, eikä ollut kesärengas keli! Alaviirteellä oli fiesta hypännyt kedolle, josta hinausyhtiö sitä houkutteli muun liikenteen sekaan, voi olla, että tarvitsi pientä säätämistä. Syynä varmaan metsätaipaleella melkein sula tie, jossa nopeus nousi hieman liikaa, aukealle tultaessa olikin parikymmentä senttiä lunta, josta oli helppo hypätä ojan toiselle puolelle, tai puolittain sinne. Piti Volkkarinkin ratista ottaa kunnolla kiinni, ettei seurannut perässä, vaikka vauhtia vain nimeksi. Kesärenkaat eivät reagoi jarrupolkimeen, ainakaan hidaste mielessä, kitka minimaalista. Sivuttaispitoa tuntui olevan kohtuullisesti.
Kuvaan, Helken pitäisi tuosta startata fälttyy hommiin. Mitään dramaattista lämpötilan nousua ei ole havaittavissa lähipäivinä. Toivottavasti lumi häipyy vähemmäksi.

 Vähäisestä jäljestä lähti Helken urakka.
Sitkeästi painoi Helke Casen kaasua, tässä jo näkee tulosta. Lumikin alkaa luovuttaa muualtakin kuin kiivujen alta.
Ei luovuttanut lumi vielä. Allaolevat kuvat kertovat enemmän kuin monien rivien sepustukset.
Tallaista sunnuntaina 5.5.2019



Ei kommentteja: