maanantai 6. kesäkuuta 2016

Eipäs auttanutkaan. 7.6.2016

Uusi akku paikalla.

F Kasin starttinappula meni mykäksi! Ajattelin, että akku tuli tien päähän eikä anna virtaa minkään vertaa. Tämä akku on ollut jo tekohengityksessä melkein vuoden, joten ei  hassu johtopäätös. Kun sijoitus ei  valtava, hommasin uuden.
Startti pysyi mykkänä. Se olen jo tehnyt itselleni selväksi, kun en kunnolla osaa edes tietokonetta ja sen sovellutuksia käyttää, en ala tuota elektroniikka hirmua räpläämään mitenkään. Tankkaan kyllä itse, ja ketjua voitelen, joskus ilmanpaineita mittailen.
Soitto Euro Moto Centeriin, aika löytyikin heti  maanantaina 6 päivän klo 12.30.
Pieni propleema, että aika on Oulun huoltoon. Mutta eihän tuo matka eikä mikään. Pyörä peräkärryyn, Kaija ja Coko mukaan. Olimme sovittuun aikaan töiden vastaanotossa. Palvelu oli viimeisen päälle. Pyörä pois kärrystä ja heti käsittelyyn. Sovimme, että ajelemme vähän kaupungilla, jos dagnoosi näyttää syvällä olevaa vikaa, häivymme kotiin. Tupoksen Abc,llä kahvia juodessa soi puhelin, vika löytyi, starttinappula sökö. Mutta sitten tuli yllätys: Laittavat tilalle käytetyn toimivan katkaisijan. Tilaavat uuden, sekä neuvottelevat sen takuuseen!! Ajelimme Centeriin, osa ei maksanut mitään, työkin nimellisen korvauksen! Minulla oli ajovarusteet mukana, mutta hanskat kotona... Olihan siinä liike vieressä. Uudet hanskat käsissä ajelin Kaijan ja Cokon perässä Kalajoelle asti, josta otin pienen spurtin, että ehdein ottaa koirat häkistä ja riisua ajokamppeet pois.
Nyt odotellaan uutta katkaisijaa, kun tieto tulee, ajelen Ouluun jossa vaihto.  Kuulemma tuo asennettukin voisi vanhentaa pyörän, mutta uusi on aina uusi.
Ajat ovat muuttuneet siitä, kun asiakas oli se välttämätön paha!

Ei kommentteja: