perjantai 13. helmikuuta 2009

Summailua

Lappajärvi on mukavan moottoripyörämatkan päässä Lohtajalta.

Kesän teemoihin kuului myös tanssipaikkojen kuvaaminen. Tässä Räyringin tanssilava.

Melkein päivälleen vuosi sitten tein yhteenvedon vuoden kaksituhatta seitsemän ajeluista.  Mikä estää yrittämästä ynnätä viimevuodenkin ajoja?

Matkaa kertyi hieman vähemmän kuin edellisenä vuotena. Ajokausi alkoi pariviikkoa myöhemmin. Sanovat, että kesä oli sateinen? Viileämpi ainakin. Mutta eihän tuollaiset pikkuseikat ajoa hillitse.

Aloitetaan  negatiivisista kokemuksista. Ensimmäisenä tulee mieleen…… tulee….Ehkä sellaiseksi olisi luettava Jamaanveojen vähäiset yhteisajelut? Koko porukalla emme ajaneet kertaakaan. Aina oli joku poissa.  

Pyörä pelas viimekesän täysin moitteettomasti.  No vielä negoihin, se että MZtillä tuli ajettua liian vähän.  Tuo puute pitää korjata ensi kesänä, vaikka vain näillä paikallis teillä.        Suuri reissu oli Norjaan suuntautunut.Se onnistui sataprosenttisesti. Ehkä liiankin.  Ajoimme enimmäkseen  turistiteitä,  liikennettä oli paljon, ei se   pahemmin haitannut. Odotuksiin nähden  reissu jäi jotenkin vaisuksi?        Erikoinen oli Jarin synttärilahjan ostoreissu. Klaanista oli meitä peräti neljä. Toholammin ja Kannuksen välillä saimme Guzziukon kanssa monen edellisen kesän vesimäärät niskaamme, komean ukonilman säestyksellä. Erikoista oli suhistella tiellä olevan paksun vesimassan läpi reipasta vauhtia. Yksi kesän elämyksistä.

Norjan reissua lukuunottamatta mitään pitkiä reissuja ei kotimaassa tullut tehtyä. Oulunjärven kierto taisi olla yhdenpäivän pisin?

Ensi kesälle  suunnitelmissa on vähän lievempi Norjassa käynti,  ja vois kokeilla virallista iron butt kierrosta. 

Ei kommentteja: