keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

No niin!

 Vielä viime viikolla Satanen oli Nikon tallissa kahtena suurempana osana ja lukemattomina pienempinä!
 Nyt se odottaa malttamattomana tielle pääsyä, yllättävän helposti sain ajettua kotiin, ei tarvinnut edes luistattaa uutta kytkintä, joka varmaan aivan hyvä juttu. Ei uskoisi, että lyhytkin  ajo likaa syksyllä pestyn pyörän noin pahasti?
Tässä lukema, joka kertoon kytkimen vaihdon, ja ajokauden alun. Kuten muistetaan, tuohon on lisättävä vanhan mittarin, noin 62000 km. Kaksisataatuhatta lähestyy, lähestyy...

Satanen on nyt ajovalmiina elosuojassa, jos ilmat tätä kyytiä paranee, ei mene kauan, kun ajokausi avautuu oikein kunnolla. Kevään hankintoihin kuuluu vielä uudet renkaat, noilla ei enää tätä kesää ajeta. Elämme odottavissa tunnelmissa!

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Maaliskuun puoliväli

Laitetaan tähän vähän ajankuvaa, sanoilla: Talvi on ollut erikoinen, lyhyt talvijakso päättyi helmikuussa, maa ollut sula jo viikkokausia, nyt on 16 maaliskuuta. Pientä takatalvea teettelee, parinsentin lumihöty maassa, nelisen astetta pakkasta.
Satanen on Nikon hellässä huomassa, jos niin voi sanoa, kun on nykästy poikki moottorin ja vaihdelaatikon välistä.  Etustefaa jo sovitteli eilen paikoilleen kytkinakselille, parit o-renkaat ja stefan haen huomenna Kokkolassa, joten melekonen remonttimies olen! Muuten pysyn Nikon ruuvireviirin ulkopuolella, ei tarvitse neuvoa. Aamukampa näyttäisi 15 huh!!

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Tuli lämmin.

Ei siinä paljon sivuille vilkuiltu, kun kelkoin Satasen naapurin pihalle. Tuntui vajaa puolikilometriä pitkältä matkalta. Mutta kupsahtamatta selvisin.